Bog & idéJulius Caesar

Bøger skrevet af Julius Caesar

Læs mere om Julius Caesar
2 produkter
2 produkter
Shakespeares største historier: JULIUS CÆSAR
BOEGERTILSTAERKPRIS
Shakespeares største historier: JULIUS CÆSARJulius Caesar
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Shakespeares største historier: JULIUS CÆSAR
La Guerre des Gaules
La Guerre des GaulesJulius Caesar
139,95 DKK
EBOG
(0)
La Guerre des Gaules

Mere om Julius Caesar

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Julius Caesar. På listen nedenfor finder du de seneste af -s bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Julius Caesars bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "La Guerre des Gaules" udgivet af SAGA Egmont - "Gallerkrigen" udgivet af HALKYON - "Gaius Julius Cæsar " i serien "Historiens verden" udgivet af Det Historiske Akademi

Bøger skrevet af Julius Caesar

Du kan bestille tre bøger af Julius Caesar her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Julius Caesar bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra - skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"La Guerre des Gaules" af Julius Caesar

Hos Bog & idé er "La Guerre des Gaules" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "La Guerre des Gaules" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på fre og er publiceret af SAGA Egmont.

Julius Caesar "Gallerkrigen"

"Gallerkrigen" kan købes som ebog. Hvis du køber "Gallerkrigen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er HALKYON, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julius Caesar