Bog & idéJulius Mygind

Bøger skrevet af Julius Mygind

Læs mere om Julius Mygind
0 produkter

Mere om Julius Mygind

Der er forskellige bøger fra Julius Mygind online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Du er ikke f**ked - du er bare ung" udgivet af Politikens Forlag - "Mit barn tager ikke stoffer" udgivet af People's - "Mit barn tager ikke stoffer" udgivet af People’sPress

Mere om Julius Myginds bøger

Julius Mygind har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. -s bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Julius Myginds "Du er ikke f**ked - du er bare ung"

Det er muligt at købe Julius Myginds "Du er ikke f**ked - du er bare ung" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Julius Mygind "Mit barn tager ikke stoffer"

Det er muligt at købe Julius Myginds "Mit barn tager ikke stoffer" som lydbog. Når du køber "Mit barn tager ikke stoffer" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er People's, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julius Mygind