Bog & idéJulius Regis

Bøger skrevet af Julius Regis

Læs mere om Julius Regis
2 produkter
2 produkter
Nr. 13 Toroni
Nr. 13 ToroniJulius Regis
79,95 DKK
EBOG
(0)
Nr. 13 Toroni
Vejen til Iblis
Vejen til IblisJulius Regis
69,95 DKK
EBOG
(0)
Vejen til Iblis

Mere om Julius Regis

Der er flere forskellige bøger skrevet af Julius Regis på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Regis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen til Iblis" i serien "mes,schema,operations,editmeta,changelog,versionedRepresentations","id":"96849","self":"https://jira,sagaegmont,com/rest/api/latest/issue/96849","key"" udgivet af SAGA Egmont - "Nr. 13 Toroni" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Julius Regis' bøger

Du kan bestille to bøger af Julius Regis her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille Regis' bøger som ebog. Regis' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vejen til Iblis" af Julius Regis

"Vejen til Iblis" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Vejen til Iblis" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "mes,schema,operations,editmeta,changelog,versionedRepresentations","id":"96849","self":"https://jira,sagaegmont,com/rest/api/latest/issue/96849","key"". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Julius Regis "Nr. 13 Toroni"

Det er muligt at købe Julius Regis' "Nr. 13 Toroni" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Nr. 13 Toroni" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Julius Regis