Bog & idéJuma Kruse

Bøger skrevet af Juma Kruse

Læs mere om Juma Kruse
3 produkter
3 produkter
Himlen på jorden?
Himlen på jorden?Juma Kruse
19,95 DKK
EBOG
(0)
Himlen på jorden?
Tretten fortællinger fra Tanzania - fra en rygsækrejsendes erindringer
Tretten fortællinger fra Tanzania - fra en rygsækrejsendes erindringerJuma Kruse
19,95 DKK
EBOG
(0)
Tretten fortællinger fra Tanzania - fra en rygsækrejsendes erindringer
Ti bud på en virkelighed
Ti bud på en virkelighedJuma Kruse
29,95 DKK
e-bog
(0)
Ti bud på en virkelighed

Mere om Juma Kruse

Juma Kruse har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Kruse.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tretten fortællinger fra Tanzania - fra en rygsækrejsendes erindringer" udgivet af Juma Kruse - "Himlen på jorden?" udgivet af Juma Kruse - "Harry Potter og evangeliet" udgivet af Books on Demand - "Den almægtige kærlighed" udgivet af Saxo Publish - "Ti bud på en virkelighed" udgivet af Juma Kruse - "Ikke anden nåde" udgivet af Books on Demand - "Hvis Gud er død -?" udgivet af Saxo Publish - "Prædikener fra Blichers kirke - troens frugter er kærlighedens gerninger" udgivet af Saxo Publish

Mere om Juma Kruses bøger

Du kan bestille otte bøger af Juma Kruse her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Juma Kruse bøger i flere forskellige formater. Kruses bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tretten fortællinger fra Tanzania - fra en rygsækrejsendes erindringer" af Juma Kruse

Hos Bog & idé er "Tretten fortællinger fra Tanzania - fra en rygsækrejsendes erindringer" tilgængelig som ebog. Med "Tretten fortællinger fra Tanzania - fra en rygsækrejsendes erindringer" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Juma Kruse.

"Himlen på jorden?" af Juma Kruse

Det er muligt at købe Juma Kruses "Himlen på jorden?" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Himlen på jorden?" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Juma Kruse.
Detaljer
Fulde navn:
Juma Kruse