Bog & idéJung H. Pak

Bøger skrevet af Jung H. Pak

Læs mere om Jung H. Pak
2 produkter
2 produkter
Kim Jong-un bag facaden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kim Jong-un bag facadenJung H. Pak
248,96 DKK
Hæftet
(2)
Kim Jong-un bag facaden
Kim Jong-un bag facaden
Kim Jong-un bag facadenJung H. Pak
129,95 DKK
EBOG
(2)
Kim Jong-un bag facaden

Mere om Jung H. Pak

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jung H. Pak, kan du vælge i mellem et stort udvalg online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Paks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kim Jong-Un bag facaden" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Kim Jong-un bag facaden" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Kim Jong-un bag facaden" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag

Jung H. Paks bøger

Jung H. Pak har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Paks bøger kommer i samtlige formater. Paks bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kim Jong-Un bag facaden" af Jung H. Pak

Det er muligt at købe Jung H. Paks "Kim Jong-Un bag facaden" som lydbog. Jung H. Paks "Kim Jong-Un bag facaden" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jung H. Pak "Kim Jong-un bag facaden"

"Kim Jong-un bag facaden" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Kim Jong-un bag facaden" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jung H. Pak