Bog & idéJunot Díaz

Bøger skrevet af Junot Díaz

Læs mere om Junot Díaz
2 produkter
2 produkter
Sådan mister du hende
Sådan mister du hendeJunot Díaz
49,95 DKK
e-bog
(4)
Sådan mister du hende
Sådan mister du hende
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sådan mister du hendeJunot Díaz
232,36 DKK
Hæftet
(4)
Sådan mister du hende

Mere om Junot Díaz

Hvis du er på jagt efter en bog fra Junot Díaz, har du et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Díaz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Oscar Wao & hans korte og forunderlige liv" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Oscar Wao & hans korte og forunderlige liv" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Sådan mister du hende" udgivet af Gyldendal - "Sådan mister du hende" udgivet af Gyldendal - "Oscar Wao & hans korte og forunderlige liv" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal

Mere om Junot Díaz' bøger

Du kan købe fem bøger af Junot Díaz her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Junot Díaz bøger i et udvalg af formater. Díaz' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Oscar Wao & hans korte og forunderlige liv" af Junot Díaz

"Oscar Wao & hans korte og forunderlige liv" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Gyldendal pocket bøger". Det er Gyldendals Bogklubber, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Junot Díaz "Oscar Wao & hans korte og forunderlige liv"

"Oscar Wao & hans korte og forunderlige liv" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Díaz' serie "Gyldendal pocket bøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Junot Díaz