Bog & idéJürgen Petschull

Bøger skrevet af Jürgen Petschull

Læs mere om Jürgen Petschull
5 produkter
5 produkter
Der fünfte Schatten
Der fünfte SchattenJürgen Petschull
99,95 DKK
EBOG
(0)
Der fünfte Schatten
Der Märtyrer
Der MärtyrerJürgen Petschull
99,00 DKK
e-bog
(0)
Der Märtyrer
Mit dem Wind nach Westen
Mit dem Wind nach WestenJürgen Petschull
69,95 DKK
EBOG
(0)
Mit dem Wind nach Westen
Die Mauer
Die MauerJürgen Petschull
99,95 DKK
e-bog
(0)
Die Mauer
Der Herbst der Amateure
Der Herbst der AmateureJürgen Petschull
99,95 DKK
e-bog
(0)
Der Herbst der Amateure

Mere om Jürgen Petschull

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Jürgen Petschull. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Petschulls udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jürgen Petschulls bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mit dem Wind nach Westen" udgivet af SAGA Egmont - "Amatørernes efterår" udgivet af Forum - "Der fünfte Schatten" udgivet af Saga - "Die Mauer" udgivet af Saga Egmont - "Der letzte Tanz im Paradies" udgivet af Saga - "Mit dem Wind nach Westen" udgivet af Saga - "Der Herbst der Amateure" udgivet af Saga Egmont - "Der Märtyrer" udgivet af Saga Egmont - "Der Wahn vom Weltreich" udgivet af Saga Egmont

Bøger skrevet af Jürgen Petschull

Jürgen Petschull har ni bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Jürgen Petschull kommer i et udvalg af formater. Petschulls bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mit dem Wind nach Westen" af Jürgen Petschull

Hos Bog & idé er "Mit dem Wind nach Westen" tilgængelig som ebog. "Mit dem Wind nach Westen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

Jürgen Petschull "Amatørernes efterår"

"Amatørernes efterår" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forum, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jürgen Petschull