Bog & idéJustin Hammack

Bøger skrevet af Justin Hammack

Læs mere om Justin Hammack
3 produkter
3 produkter
Forstå din vin
Forstå din vinMadeline Puckette og Justin Hammack
269,95 DKK
Indbundet
(1)
Forstå din vin
Wine Folly: Magnum Edition : The Master Guide
Wine Folly: Magnum Edition : The Master GuideMagnum Edition
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Wine Folly: Magnum Edition : The Master Guide
Forstå din vin
Forstå din vinMadeleine Puckette
149,95 DKK
EBOG
(1)
Forstå din vin

Mere om Justin Hammack

Justin Hammack har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Forstå din vin". Det er Politikens Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forstå din vin" af Justin Hammack

Det er muligt at købe Justin Hammacks "Forstå din vin" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Endnu en af Justin Hammack skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Justin Hammack