Bog & idéJustin Scheck

Bøger skrevet af Justin Scheck

Læs mere om Justin Scheck
1 produkter
1 produkter
Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power
Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global PowerBradley Hope
159,95 DKK
Paperback
(0)
Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power

Mere om Justin Scheck

Der er bare én bog af Justin Scheck tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power". Det er John Murray Publishers Ltd, der har publiceret den på engelsk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Justin Schecks "Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power"

Hos Bog & idé er "Blood and Oil: Mohammed bin Salman's Ruthless Quest for Global Power" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er John Murray Publishers Ltd, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Justin Scheck skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Justin Scheck