Bog & idéJustine Grønbæk Pors

Bøger skrevet af Justine Grønbæk Pors

Læs mere om Justine Grønbæk Pors
8 produkter
8 produkter
Velfærdsledelse
VelfærdsledelseNiels Åkerstrøm Andersen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Velfærdsledelse
Niklas Luhmann
Niklas Luhmann Niels Åkestrøm Andersen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Niklas Luhmann
Sundhed og magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed og magtKaspar Villadsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og magt
Ledelse af uddannelse
Ledelse af uddannelseJustine Grønbæk Pors m.fl.
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af uddannelse
Niklas Luhmann
Niklas LuhmannJustine Grønbæk Pors
199,95 DKK
EBOG
(0)
Niklas Luhmann
Folkeskolen - efter reformen
Folkeskolen - efter reformenAndy Højholdt
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkeskolen - efter reformen
Støjende styring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Støjende styringJustine Grønbæk Pors
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Støjende styring
Pædagogik og skoleledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogik og skoleledelseKatja Munch Thorsen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og skoleledelse

Mere om Justine Grønbæk Pors

Hvis du leder efter en bog fra Justine Grønbæk Pors, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pors.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eklektiske analysestrategier" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Niklas Luhmann" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Niklas Luhmann" udgivet af Djøf Forlag - "Niklas Luhmann" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Djøf Forlag - "Den kritiske leder" udgivet af Dafolo - "Sundhed og magt" udgivet af Gyldendal - "Ledelse af uddannelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Støjende styring" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Pædagogik og skoleledelse" udgivet af Gyldendal - "Folkeskolen - efter reformen" udgivet af Gyldendal - "Støjende styring" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Ledelse af uddannelse" udgivet af Samfundslitteratur - "Evaluering indefra" i serien "Nyt fra samfundsvidenskaberne" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Mere om Justine Grønbæk Pors' bøger

Justine Grønbæk Pors har 14 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Pors' bøger fås i et udvalg af formater. Justine Grønbæk Pors bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Eklektiske analysestrategier" af Justine Grønbæk Pors

Det er muligt at købe Justine Grønbæk Pors' "Eklektiske analysestrategier" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Niklas Luhmann" af Justine Grønbæk Pors

"Niklas Luhmann" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Niklas Luhmann" på din enhed og begynde at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Justine Grønbæk Pors