Bog & idéJustyna Lesniewicz

Bøger skrevet af Justyna Lesniewicz

Læs mere om Justyna Lesniewicz
2 produkter
2 produkter
Ten czas
Ten czasJustyna Lesniewicz
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Ten czas
Melodia serc
Melodia sercJustyna Lesniewicz
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Melodia serc

Mere om Justyna Lesniewicz

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Justyna Lesniewicz. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Lesniewicz.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Ten czas" udgivet af SAGA Egmont - "Melodia serc" udgivet af SAGA Egmont

Justyna Lesniewicz' bøger

Justyna Lesniewicz har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Lesniewicz' bøger som lydbog. Lesniewicz' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Justyna Lesniewicz' "Ten czas"

Det er muligt at købe Justyna Lesniewicz' "Ten czas" som lydbog. Med Justyna Lesniewicz' "Ten czas" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på pol.

Justyna Lesniewicz "Melodia serc"

Det er muligt at købe Justyna Lesniewicz' "Melodia serc" som lydbog. Fordelen ved at have Justyna Lesniewicz' "Melodia serc" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Justyna Lesniewicz