Bog & idéJytte Back Grønkjær

Bøger skrevet af Jytte Back Grønkjær

Læs mere om Jytte Back Grønkjær
2 produkter
2 produkter
Drømme og individuation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drømme og individuation Jytte Back Grønkjær
179,96 DKK
PAPERBACK
(0)
Drømme og individuation
Tabt, fortabt, fundet igen
Tabt, fortabt, fundet igenJytte Back Grønkjær
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Tabt, fortabt, fundet igen

Mere om Jytte Back Grønkjær

Der er en del bøger fra Jytte Back Grønkjær på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Grønkjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tabt, fortabt, fundet igen" udgivet af Hovedland - "Drømme og individuation " udgivet af Hovedland - "På vej til sig selv " i serien "Hovedland da capo" udgivet af Hovedland

Bøger af Jytte Back Grønkjær

Du kan bestille tre bøger af Jytte Back Grønkjær her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Grønkjærs bøger fås i flere forskellige formater. Jytte Back Grønkjær bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Hovedland.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tabt, fortabt, fundet igen" af Jytte Back Grønkjær

Det er muligt at købe Jytte Back Grønkjærs "Tabt, fortabt, fundet igen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.

"Drømme og individuation " af Jytte Back Grønkjær

Hos Bog & idé er "Drømme og individuation " tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Back Grønkjær