Bog & idéJytte Grambo Larsen

Bøger skrevet af Jytte Grambo Larsen

Læs mere om Jytte Grambo Larsen
1 produkter
1 produkter
Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyringJytte Grambo Larsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyring

Mere om Jytte Grambo Larsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Jytte Grambo Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyring" udgivet af Djøf Forlag - "Virksomhedens økonomistyring" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Jytte Grambo Larsens bøger

Du kan bestille to bøger af Jytte Grambo Larsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Larsens bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyring" af Jytte Grambo Larsen

"Opgavesamling til Virksomhedens økonomistyring" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

"Virksomhedens økonomistyring" af Jytte Grambo Larsen

"Virksomhedens økonomistyring" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Grambo Larsen