Bog & idéJytte Halborg

Bøger skrevet af Jytte Halborg

Læs mere om Jytte Halborg
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygeplejeKirsten Lomborg
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygepleje

Mere om Jytte Halborg

Der er mange bøger skrevet af Jytte Halborg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Halborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal

Jytte Halborgs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jytte Halborg hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Halborgs bøger fås kun som indbundet. Bøgerne af Halborg er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i sygepleje" af Jytte Halborg

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygepleje" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jytte Halborg "Basisbog i sygepleje"

"Basisbog i sygepleje" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Halborg