Bog & idéJytte Kynde Sørensen

Bøger skrevet af Jytte Kynde Sørensen

Læs mere om Jytte Kynde Sørensen
2 produkter
2 produkter
I en anden verden: mit dagligliv i Guatemala
STREAM
I en anden verden: mit dagligliv i GuatemalaJytte Kynde Sørensen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
I en anden verden: mit dagligliv i Guatemala
I en anden verden: mit dagligliv i Guatemala
I en anden verden. Mit dagligliv i GuatemalaJytte Kynde Sørensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
I en anden verden. Mit dagligliv i Guatemala

Mere om Jytte Kynde Sørensen

Hvis du er på jagt efter en bog af Jytte Kynde Sørensen, tilbyder vi et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sørensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I en anden verden: mit dagligliv i Guatemala" udgivet af Saga - "I en anden verden. Mit dagligliv i Guatemala" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I en anden verden: mit dagligliv i Guatemala" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Jytte Kynde Sørensen

Du kan købe tre bøger af Jytte Kynde Sørensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Jytte Kynde Sørensen bøger i udvalgte formater. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I en anden verden: mit dagligliv i Guatemala" af Jytte Kynde Sørensen

Det er muligt at købe Jytte Kynde Sørensens "I en anden verden: mit dagligliv i Guatemala" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"I en anden verden. Mit dagligliv i Guatemala" af Jytte Kynde Sørensen

Det er muligt at købe Jytte Kynde Sørensens "I en anden verden. Mit dagligliv i Guatemala" som ebog. Hvis du køber "I en anden verden. Mit dagligliv i Guatemala" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Kynde Sørensen