Bog & idéJytte Melin

Bøger skrevet af Jytte Melin

Læs mere om Jytte Melin
1 produkter
1 produkter
hhx-guiden til studieområdet
hhx-guiden til studieområdetPia Petersen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
hhx-guiden til studieområdet

Mere om Jytte Melin

Hvis du søger en bog skrevet af Jytte Melin, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Melins bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "hhx-guiden til studieområdet" udgivet af Systime - "Matematik B - HHX" udgivet af Systime - "HHX-håndbogen - til studieområdet" udgivet af Systime - "Matematik C - HHX" udgivet af Systime

Jytte Melins bøger

Jytte Melin har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Jytte Melin bøger i flere forskellige formater. Melins bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Systime.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"hhx-guiden til studieområdet" af Jytte Melin

Det er muligt at købe Jytte Melins "hhx-guiden til studieområdet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Jytte Melin "Matematik B - HHX"

Det er muligt at købe Jytte Melins "Matematik B - HHX" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Melin