Bog & idéJytte Nielsen

Bøger skrevet af Jytte Nielsen

Læs mere om Jytte Nielsen
1 produkter
1 produkter
Tal og køn
Tal og kønKenneth Arensborg
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Tal og køn

Mere om Jytte Nielsen

Jytte Nielsen har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tal og køn" udgivet af Systime - "Lokalhistorisk Arkiv for Lemvig Kommune" udgivet af Books on Demand

Jytte Nielsens bøger

Du kan bestille to bøger af Jytte Nielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Jytte Nielsen kan købes i udvalgte formater. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jytte Nielsens "Tal og køn"

Det er muligt at købe Jytte Nielsens "Tal og køn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jytte Nielsen "Lokalhistorisk Arkiv for Lemvig Kommune"

Hos Bog & idé er "Lokalhistorisk Arkiv for Lemvig Kommune" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Jytte Nielsen