Bog & idéKaare Engell Lundstrøm

Bøger skrevet af Kaare Engell Lundstrøm

Læs mere om Kaare Engell Lundstrøm
1 produkter
1 produkter
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient

Mere om Kaare Engell Lundstrøm

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Kaare Engell Lundstrøm. På listen nedenfor finder du Lundstrøms nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Ambulancefag 1" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den præhospitale patient" udgivet af Gyldendal - "Ambulancefag 2" udgivet af Munksgaard

Bøger af Kaare Engell Lundstrøm

Kaare Engell Lundstrøm har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Kaare Engell Lundstrøm bøger i et udvalg af formater. Lundstrøms bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kaare Engell Lundstrøms "Den akutte patient"

"Den akutte patient" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Kaare Engell Lundstrøm "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kaare Engell Lundstrøm