Bog & idéKaare W. Nielsen

Bøger skrevet af Kaare W. Nielsen

Læs mere om Kaare W. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Vi gør kultur
Vi gør kulturKaare W. Nielsen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Vi gør kultur

Mere om Kaare W. Nielsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Kaare W. Nielsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra W. Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi gør kultur" i serien "Læreplansserien" udgivet af Dafolo A/S - "Vi gør kultur" i serien "Læreplansserien" udgivet af Dafolo A/S

Bøger af Kaare W. Nielsen

Du kan finde to bøger af Kaare W. Nielsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Kaare W. Nielsen bøger i et udvalg af formater. W. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Dafolo A/S.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kaare W. Nielsens "Vi gør kultur"

Det er muligt at købe Kaare W. Nielsens "Vi gør kultur" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Vi gør kultur" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af W. Nielsens serie "Læreplansserien". Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kaare W. Nielsen "Vi gør kultur"

"Vi gør kultur" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Læreplansserien". Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kaare W. Nielsen