Bog & idéKai Sørlander

Bøger skrevet af Kai Sørlander

Læs mere om Kai Sørlander
4 produkter
4 produkter
Indføring i filosofien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Indføring i filosofienKai Sørlander
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Indføring i filosofien
Indføring i filosofien
Indføring i filosofienKai Sørlander
149,95 DKK
EBOG
(2)
Indføring i filosofien
Fornuftens skæbne
Fornuftens skæbneKai Sørlander
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Fornuftens skæbne
Den rene fornufts struktur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den rene fornufts strukturKai Sørlander
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Den rene fornufts struktur

Mere om Kai Sørlander

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger fra Kai Sørlander. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sørlander.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forsvar for rationaliteten" udgivet af Informations Forlag - "Den politiske forpligtelse" udgivet af Informations Forlag - "Det uomgængelige" udgivet af Munksgaard/Rosinante - "Den endegyldige sandhed" udgivet af Rosinante - "Indføring i filosofien" udgivet af Information - "Forsvar for rationaliteten" udgivet af Information - "Den endegyldige sandhed" udgivet af Information - "Den politiske forpligtelse" udgivet af Information - "Fornuftens skæbne" udgivet af Information - "Fornuftens skæbne" udgivet af Information - "Forsvar for rationaliteten" udgivet af Gyldendal - "Indføring i filosofien" udgivet af Information

Mere om Kai Sørlanders bøger

Du kan købe 12 bøger af Kai Sørlander her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Kai Sørlander kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Sørlander er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forsvar for rationaliteten" af Kai Sørlander

Det er muligt at købe Kai Sørlanders "Forsvar for rationaliteten" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Den politiske forpligtelse" af Kai Sørlander

Hos Bog & idé er "Den politiske forpligtelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kai Sørlander