Bog & idéKaia Dahle Nyhus

Bøger skrevet af Kaia Dahle Nyhus

Læs mere om Kaia Dahle Nyhus
6 produkter
6 produkter
Sesam Sesam
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sesam SesamGro Dahle
207,46 DKK
Indbundet
(2)
Sesam Sesam
Hvorfor det?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvorfor det?Kaia Dahle Nyhus
273,86 DKK
Indbundet
(4)
Hvorfor det?
Dagen
BOEGERTILSTAERKPRIS
DagenGro Dahle
273,86 DKK
Indbundet
(2)
Dagen
Verden sagde ja
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verden sagde jaKaia Dahle Nyhus
224,06 DKK
Indbundet
(2)
Verden sagde ja
Grævlingedage
BOEGERTILSTAERKPRIS
GrævlingedageGro Dahle
224,06 DKK
Indbundet
(4)
Grævlingedage
Guldkat
GuldkatKaia Dahle Nyhus
329,95 DKK
Hardback
(2)
Guldkat

Mere om Kaia Dahle Nyhus

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger fra Kaia Dahle Nyhus. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nyhus' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verden sagde ja" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Hvor blev mor af" udgivet af Jensen & Dalgaard

Mere om Kaia Dahle Nyhus' bøger

Du kan finde to bøger af Kaia Dahle Nyhus her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun købe Nyhus' bøger som indbundet. Nyhus' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kaia Dahle Nyhus' "Verden sagde ja"

Hos Bog & idé er "Verden sagde ja" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Hvor blev mor af" af Kaia Dahle Nyhus

Hos Bog & idé er "Hvor blev mor af" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Jensen & Dalgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kaia Dahle Nyhus