Bog & idéKaj Himmelstrup

Bøger skrevet af Kaj Himmelstrup

Læs mere om Kaj Himmelstrup
1 produkter
1 produkter
Det er helt sikkert
Det er helt sikkertKaj Himmelstrup
69,95 DKK
EBOG
(0)
Det er helt sikkert

Mere om Kaj Himmelstrup

Der er blot én bog af Kaj Himmelstrup tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Det er helt sikkert". Den er publiceret af Bibliodan på dansk. "Det er helt sikkert" er desuden en del af serien "LæseLyst".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det er helt sikkert" af Kaj Himmelstrup

Hos Bog & idé er "Det er helt sikkert" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Det er helt sikkert" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Himmelstrups serie "LæseLyst". Det er Bibliodan, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kaj Himmelstrup fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kaj Himmelstrup