Bog & idéKalle Landegren

Bøger skrevet af Kalle Landegren

Læs mere om Kalle Landegren
2 produkter
2 produkter
Morris Mohlin på iskold mission
BOEGERTILSTAERKPRIS
Morris Mohlin på iskold missionMaria Frensborg
124,46 DKK
Indbundet
(1)
Morris Mohlin på iskold mission
Morris Mohlin på dybt vand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Morris Mohlin på dybt vandMaria Frensborg
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Morris Mohlin på dybt vand

Mere om Kalle Landegren

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Kalle Landegren. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Landegren.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Morris Mohlin som levende skydeskive" udgivet af ABC FORLAG - "Morris Mohlin på iskold mission" udgivet af ABC FORLAG

Bøger af Kalle Landegren

Du kan købe to bøger af Kalle Landegren her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille Landegrens bøger som indbundet. Bøgerne af Landegren er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: ABC FORLAG.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kalle Landegrens "Morris Mohlin som levende skydeskive"

Hos Bog & idé er "Morris Mohlin som levende skydeskive" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er ABC FORLAG, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kalle Landegren "Morris Mohlin på iskold mission"

"Morris Mohlin på iskold mission" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af ABC FORLAG.
Detaljer
Fulde navn:
Kalle Landegren