Bog & idéKamil Øzerk

Bøger skrevet af Kamil Øzerk

Læs mere om Kamil Øzerk
1 produkter
1 produkter
Tospråklig oppvekst og læring
Tospråklig oppvekst og læringKamil Øzerk
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Tospråklig oppvekst og læring

Mere om Kamil Øzerk

Der findes forskellige bøger af Kamil Øzerk til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Øzerk.
Bøgerne fra Kamil Øzerk udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Autisme og pedagogikk : en teoretisk og metodisk håndbok" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Tospråklig oppvekst og læring" udgivet af Cappelen Damm Akademisk - "Autisme og pedagogikk : teoretiske og pedagogisk-metodiske tilnærminger til arbeid med barn med ...(ASF)" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Kamil Øzerks bøger

Du kan finde tre bøger af Kamil Øzerk her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Øzerks bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Øzerk er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Cappelen Damm akademisk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kamil Øzerks "Autisme og pedagogikk : en teoretisk og metodisk håndbok"

Hos Bog & idé er "Autisme og pedagogikk : en teoretisk og metodisk håndbok" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

"Tospråklig oppvekst og læring" af Kamil Øzerk

"Tospråklig oppvekst og læring" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på bokmål og er publiceret af Cappelen Damm Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Kamil Øzerk