Bog & idéKamilla Kielsgaard

Bøger skrevet af Kamilla Kielsgaard

Læs mere om Kamilla Kielsgaard
2 produkter
2 produkter
Evidensbaseret praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evidensbaseret praksisHanne Kaae Kristensen
332,96 DKK
Bog
(0)
Evidensbaseret praksis
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi

Mere om Kamilla Kielsgaard

Der er flere bøger skrevet af Kamilla Kielsgaard til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kielsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evidensbaseret praksis" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal

Kamilla Kielsgaards bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kamilla Kielsgaard hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Kamilla Kielsgaard bøger i flere formater. Bøgerne af Kielsgaard er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Evidensbaseret praksis" af Kamilla Kielsgaard

Det er muligt at købe Kamilla Kielsgaards "Evidensbaseret praksis" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Kielsgaard, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kamilla Kielsgaard "Basisbog i ergoterapi"

Det er muligt at købe Kamilla Kielsgaards "Basisbog i ergoterapi" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kamilla Kielsgaard