Bog & idéKamilla Nørtoft

Bøger skrevet af Kamilla Nørtoft

Læs mere om Kamilla Nørtoft
1 produkter
1 produkter
Det nære sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nære sundhedsvæsenBjørg Balteskard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nære sundhedsvæsen

Mere om Kamilla Nørtoft

Kamilla Nørtoft har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Nørtoft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gammel i København" udgivet af Frydenlund Academic - "Det nære sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kamilla Nørtoft

Du kan købe to bøger af Kamilla Nørtoft her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Kamilla Nørtoft kommer i forskellige formater. Nørtofts bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kamilla Nørtofts "Gammel i København"

Hos Bog & idé er "Gammel i København" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Frydenlund Academic, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Det nære sundhedsvæsen" af Kamilla Nørtoft

Hos Bog & idé er "Det nære sundhedsvæsen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kamilla Nørtoft