Bog & idéKamma Laurents

Bøger skrevet af Kamma Laurents

Læs mere om Kamma Laurents
2 produkter
2 produkter
Mine første historier
Mine første historierAstrid Lindgren
349,95 DKK
Indbundet
(2)
Mine første historier
Spørge Jørgen
Spørge JørgenKamma Laurents
169,95 DKK
Indbundet
(3)
Spørge Jørgen

Mere om Kamma Laurents

Der findes mange bøger af Kamma Laurents online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Laurents' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tillykke lille pige" udgivet af Gyldendal - "Tillykke lille dreng" udgivet af Gyldendal - "Spørge Jørgen " i serien "Gyldendals originale billedbogsklassikere" udgivet af Gyldendal - "Spørge Jørgen" i serien "Gyldendals originale billedbogsklassikere" udgivet af Gyldendal - "Spørge Jørgen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Kamma Laurents

Kamma Laurents har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Laurents' bøger fås i flere forskellige formater. Kamma Laurents bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tillykke lille pige" af Kamma Laurents

Hos Bog & idé er "Tillykke lille pige" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Tillykke lille dreng" af Kamma Laurents

"Tillykke lille dreng" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kamma Laurents