Bog & idéKåre Bluitgen

Bøger skrevet af Kåre Bluitgen

Læs mere om Kåre Bluitgen
5 produkter
5 produkter
Så dø dog, morfar!
STREAM
Så dø dog, morfar!Kåre Bluitgen
89,95 DKK
Lydbog
(3)
Så dø dog, morfar!
Skeletterne der kom til live
Skeletterne, der kom til liveKåre Bluitgen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Skeletterne, der kom til live
Frej bygger en raket
Frej bygger en raketKåre Bluitgen
89,95 DKK
EBOG
(2)
Frej bygger en raket
Indianerland
IndianerlandKåre Bluitgen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Indianerland
Hark Oluf
Hark Oluf Kåre Bluitgen
159,95 DKK
EBOG
(0)
Hark Oluf

Mere om Kåre Bluitgen

Der er en del bøger fra Kåre Bluitgen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Bluitgen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skeletterne, der kom til live" i serien "ABCs lette fagbøger" udgivet af ABC Forlag - "Frej bygger en raket" i serien "FREJ" udgivet af Vild Maskine - "Så dø dog, morfar!" udgivet af Vild Maskine - "Hark Oluf " i serien "ABCs lette fagbøger" udgivet af ABC Forlag - "Indianerland" i serien "ABCs lette fagbøger" udgivet af ABC Forlag

Bøger af Kåre Bluitgen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Kåre Bluitgen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bluitgens bøger fås i flere formater. Bluitgen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skeletterne, der kom til live" af Kåre Bluitgen

"Skeletterne, der kom til live" kan købes online som ebog. "Skeletterne, der kom til live" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Bluitgens serie "ABCs lette fagbøger". Det er ABC Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kåre Bluitgen "Frej bygger en raket"

Det er muligt at købe Kåre Bluitgens "Frej bygger en raket" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Frej bygger en raket" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Bluitgens serie "FREJ". Det er Vild Maskine, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kåre Bluitgen