Bog & idéKåre Thomsen

Bøger skrevet af Kåre Thomsen

Læs mere om Kåre Thomsen
2 produkter
2 produkter
Skriv godt - effektiv skriftlig kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skriv godt - effektiv skriftlig kommunikationKaare Thomsen
170,96 DKK
Paperback
(0)
Skriv godt - effektiv skriftlig kommunikation
Mødeledelse der giver resultater
Mødeledelse der giver resultaterKaare Thomsen
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Mødeledelse der giver resultater

Mere om Kåre Thomsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Kåre Thomsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Thomsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Word 2002 kursushæfte" i serien "Edb-hæfter fra IDG." udgivet af IDG - "Powerpoint 2002 kursushæfte" i serien "Edb-hæfter fra IDG." udgivet af IDG - "Word 2000 kursushæfte" udgivet af IDG - "Excel 2002 kursushæfte" i serien "Edb-hæfter fra IDG" udgivet af IDG - "Vind over din stress" udgivet af Jobindex Libris - "Excel 2000 kursushæfte" udgivet af IDG - "Access 97" udgivet af IDG - "PowerPoint 97 kursushæfte" udgivet af IDG - "Word 97 kursushæfte" udgivet af IDG Bøger - "Internet kursushæfte" i serien "Edb-hæfter fra IDG" udgivet af IDG - "Windows 2000 kursushæfte" udgivet af IDG - "Access 2002 kursushæfte" udgivet af IDG - "PowerPoint 2000 kursushæfte" udgivet af IDG - "Start med Excel 7 " udgivet af KnowWare - "Lær at forhandle" udgivet af Praktikon - "Mødeledelse der giver resultater" udgivet af Gottleben - "Skriv godt" udgivet af Gottleben - "Skriv godt - effektiv skriftlig kommunikation" udgivet af Gottleben - "Windows XP kursushæfte" i serien "Edb-hæfter fra IDG" udgivet af IDG

Mere om Kåre Thomsens bøger

Du kan bestille 19 bøger af Kåre Thomsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Kåre Thomsen kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Thomsen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Word 2002 kursushæfte" af Kåre Thomsen

Hos Bog & idé er "Word 2002 kursushæfte" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Edb-hæfter fra IDG.". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af IDG.

Kåre Thomsen "Powerpoint 2002 kursushæfte"

"Powerpoint 2002 kursushæfte" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Edb-hæfter fra IDG.". Det er IDG, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kåre Thomsen