Bog & idéKaren Armstrong

Bøger skrevet af Karen Armstrong

Læs mere om Karen Armstrong
4 produkter
4 produkter
Naturens hellige kraft
Naturens hellige kraftKaren Armstrong
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Naturens hellige kraft
Mytens historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mytens historieKaren Armstrong
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Mytens historie
Naturens hellige kraft
Naturens hellige kraftKaren Armstrong
89,95 DKK
EBOG
(3)
Naturens hellige kraft
Naturens hellige kraft
STREAM
Naturens hellige kraftKaren Armstrong
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Naturens hellige kraft

Mere om Karen Armstrong

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Karen Armstrong. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Armstrongs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jerusalem " udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Muhammed" udgivet af Rosinante - "Sagen gud - hvad religion egentlig betyder " i serien "En e-bog fra Anis" udgivet af Anis - "Sagen gud - hvad religion egentlig betyder" udgivet af Anis - "Mytens historie" i serien "Myterne." udgivet af Tiderne Skifter

Mere om Karen Armstrongs bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Karen Armstrong hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Karen Armstrong bøger i udvalgte formater. Karen Armstrong bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jerusalem " af Karen Armstrong

Hos Bog & idé er "Jerusalem " tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

Karen Armstrong "Muhammed"

Hos Bog & idé er "Muhammed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Armstrong