Bog & idéKaren Bek-Pedersen

Bøger skrevet af Karen Bek-Pedersen

Læs mere om Karen Bek-Pedersen
7 produkter
7 produkter
Guder og gudinder i nordisk mytologi
Guder og gudinder i nordisk mytologiKaren Bek-Pedersen
349,95 DKK
Hardback
(0)
Guder og gudinder i nordisk mytologi
Myter
TAENKEPAUSER
MyterKaren Bek-Pedersen
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Myter
Tænkepauser 97-108
Tænkepauser 97-108Martin Demant Frederiksen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 97-108
The Aarhus Guide
The Aarhus GuideLise Hansen
89,95 DKK
EBOG
(0)
The Aarhus Guide
Myter
MyterKaren Bek-Pedersen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Myter
Myter
MyterKaren Bek-Pedersen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Myter
Myter
MyterKaren Bek-Pedersen
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Myter

Mere om Karen Bek-Pedersen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger fra Karen Bek-Pedersen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Bek-Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I bunden af busken ligger en æske" udgivet af Silkefyret - "Lighund og andre tekster fra Godsbanen" udgivet af Trykværket - "Den som er fremme" udgivet af Trykværket

Karen Bek-Pedersens bøger

Karen Bek-Pedersen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Bek-Pedersen som hæftet. Bøgerne af Bek-Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I bunden af busken ligger en æske" af Karen Bek-Pedersen

"I bunden af busken ligger en æske" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Silkefyret, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Karen Bek-Pedersen "Lighund og andre tekster fra Godsbanen"

Hos Bog & idé er "Lighund og andre tekster fra Godsbanen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Trykværket, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Bek-Pedersen