Bog & idéKaren Bønløkke Braad (red.)

Bøger skrevet af Karen Bønløkke Braad (red.)

Læs mere om Karen Bønløkke Braad (red.)
1 produkter
1 produkter
Børns liv og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børns liv og læringKaren Bønløkke Braad (red.)
80,96 DKK
Paperback
(1)
Børns liv og læring

Mere om Karen Bønløkke Braad (red.)

Der er kun én bog af Karen Bønløkke Braad (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Børns liv og læring". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karen Bønløkke Braad (red.)s "Børns liv og læring"

Hos Bog & idé er "Børns liv og læring" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Endnu en af Karen Bønløkke Braad (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Bønløkke Braad (red.)