Bog & idéKaren Christina Spuur

Bøger skrevet af Karen Christina Spuur

Læs mere om Karen Christina Spuur
5 produkter
5 produkter
Ledelse på tværs
Ledelse på tværsKaren Christina Spuur
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse på tværs
Ledelse af unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af ungeAnne Essenbæk Toftbjerg
251,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse af unge
Ledelse af unge
Ledelse af ungeKaren Christina Spuur
219,95 DKK
EBOG
(1)
Ledelse af unge
Ledelse på tværs
Ledelse på tværsKaren Christina Spuur
299,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse på tværs
Ledelse i detailhandlen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i detailhandlenPeter Skjold Mogensen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse i detailhandlen

Mere om Karen Christina Spuur

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Karen Christina Spuur. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Spuurs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse af unge" i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse af unge" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Karen Christina Spuurs bøger

Du kan købe to bøger af Karen Christina Spuur her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Karen Christina Spuur kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Spuur er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Christina Spuurs "Ledelse af unge"

Det er muligt at købe Karen Christina Spuurs "Ledelse af unge" som ebog. "Ledelse af unge" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Psykologi på arbejde". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Karen Christina Spuur "Ledelse af unge"

"Ledelse af unge" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Christina Spuur