Bog & idéKaren Cleveland

Bøger skrevet af Karen Cleveland

Læs mere om Karen Cleveland
1 produkter
1 produkter
Strengt fortroligt
Strengt fortroligtKaren Cleveland
149,95 DKK
Lydbog
(15)
Strengt fortroligt

Mere om Karen Cleveland

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Karen Cleveland. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Clevelands udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strengt fortroligt" udgivet af Hr. Ferdinand - "Strengt fortroligt" udgivet af Hr. Ferdinand

Bøger af Karen Cleveland

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Karen Cleveland hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Clevelands bøger fås i et udvalg af formater. Clevelands bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Hr. Ferdinand.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Clevelands "Strengt fortroligt"

Hos Bog & idé er "Strengt fortroligt" tilgængelig som lydbog. Karen Clevelands "Strengt fortroligt" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hr. Ferdinand.

Karen Cleveland "Strengt fortroligt"

Det er muligt at købe Karen Clevelands "Strengt fortroligt" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hr. Ferdinand.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Cleveland