Bog & idéKaren Dyekjær

Bøger skrevet af Karen Dyekjær

Læs mere om Karen Dyekjær
3 produkter
3 produkter
Life science-jura - med vægt på lægemiddelindustrien
Life Science-juraKaren Dyekjær
1029,95 DKK
EBOG
(0)
Life Science-jura
Life science jura
Life science juraMikkel Vittrup & Mette-Marie Henrichsen
1049,95 DKK
Hæftet
(0)
Life science jura
Life science jura
Life science juraKaren Dyekjær
1029,95 DKK
EBOG
(0)
Life science jura

Mere om Karen Dyekjær

Hvis du søger en bog skrevet af Karen Dyekjær, ser du et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dyekjær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Life science jura" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Life science jura" udgivet af Djøf Forlag - "Life Science Jura" udgivet af Djøf Forlag - "Life science-jura - med vægt på lægemiddelindustrien" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Life science-jura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Karen Dyekjær

Karen Dyekjær har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Dyekjærs bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Dyekjær er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Dyekjærs "Life science jura"

Hos Bog & idé er "Life science jura" tilgængelig som ebog. Med "Life science jura" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

Karen Dyekjær "Life science jura"

"Life science jura" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Dyekjær