Bog & idéKaren Franciska Hørup

Bøger skrevet af Karen Franciska Hørup

Læs mere om Karen Franciska Hørup
3 produkter
3 produkter
En vild rejse
BOEGERTILSTAERKPRIS
En vild rejseKaren Franciska Hørup
248,96 DKK
Indbundet
(5)
En vild rejse
En vild rejse
En vild rejseKaren Franciska Hørup
189,95 DKK
EBOG
(1)
En vild rejse
En vild rejse
STREAM
En vild rejseKaren Franciska Hørup
99,95 DKK
Lydbog
(1)
En vild rejse

Mere om Karen Franciska Hørup

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger fra Karen Franciska Hørup. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Hørup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En vild rejse" udgivet af Muusmann' Forlag - "En vild rejse" udgivet af Muusmann Forlag

Mere om Karen Franciska Hørups bøger

Der er to tilgængelige bøger af Karen Franciska Hørup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Karen Franciska Hørup bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Hørup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karen Franciska Hørups "En vild rejse"

Hos Bog & idé er "En vild rejse" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "En vild rejse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Muusmann' Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Karen Franciska Hørup "En vild rejse"

Hos Bog & idé er "En vild rejse" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Muusmann Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Franciska Hørup