Bog & idéKaren Jespersen

Bøger skrevet af Karen Jespersen

Læs mere om Karen Jespersen
5 produkter
5 produkter
The power of Islam
The Power of IslamKaren Jespersen
109,95 DKK
EBOG
(0)
The Power of Islam
Islamister og naivister
Islamister og naivisterKaren Jespersen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Islamister og naivister
Islams magt
Islams magtKaren Jespersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Islams magt
Klemt mellem to generationer
Klemt mellem to generationerMarie-Louise Truelsen
69,00 DKK
e-bog
(0)
Klemt mellem to generationer
De lykkelige danskere
De lykkelige danskereKaren Jespersen
49,95 DKK
e-bog
(0)
De lykkelige danskere

Mere om Karen Jespersen

Hvis du er på jagt efter en bog af Karen Jespersen, ser du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jespersens udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Karen Jespersens bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Til støtte for Fatima" udgivet af People’sPress - "Karen" udgivet af Gyldendal - "De lykkelige danskere" udgivet af Gyldendal - "De lykkelige danskere" udgivet af Gyldendal - "Islams magt" udgivet af Jyllands-Posten - "Islamister og naivister" udgivet af People'sPress - "Islamister og naivister" udgivet af Lytteratur - "Islamister og naivister" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Karen Jespersen

Der er otte tilgængelige bøger af Karen Jespersen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Jespersens bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Jespersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Til støtte for Fatima" af Karen Jespersen

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Karen Jespersen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

Karen Jespersen "Karen"

Det er muligt at købe Karen Jespersens "Karen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Jespersen