Bog & idéKaren Kjær Odgaard

Bøger skrevet af Karen Kjær Odgaard

Læs mere om Karen Kjær Odgaard
1 produkter
1 produkter
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddannelse og skriftsprogsvanskelighederKirsten Margrethe Hjorth
476,96 DKK
Hæftet
(1)
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder

Mere om Karen Kjær Odgaard

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Karen Kjær Odgaard. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Odgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal - "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Karen Kjær Odgaard

Karen Kjær Odgaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Odgaard som hæftet. Odgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" af Karen Kjær Odgaard

Hos Bog & idé er "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Karen Kjær Odgaard "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder"

Det er muligt at købe Karen Kjær Odgaards "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Kjær Odgaard