Bog & idéKaren Kurczynski

Bøger skrevet af Karen Kurczynski

Læs mere om Karen Kurczynski
3 produkter
3 produkter
Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt
Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigtDorthe Aagesen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt
Sonja Ferlov Mancoba - Mask and Face
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sonja Ferlov Mancoba - Mask and FaceDorthe Aagesen
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Sonja Ferlov Mancoba - Mask and Face
Hvor fantasien kan vokse og blomstre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvor fantasien kan vokse og blomstreKaren Kurczynski
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Hvor fantasien kan vokse og blomstre

Mere om Karen Kurczynski

Hvis du mangler en bog fra Karen Kurczynski, har du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kurczynski.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Karen Kurczynskis bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "SONJA FERLOV MANCOBA - MASK AND FACE" udgivet af SMK Forlag - "Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt" udgivet af SMK Forlag - "Hvor fantasien kan vokse og blomstre" udgivet af Gyldendal - "Expect Anything Fear Nothing" udgivet af Nebula / Antipyrine Distribution

Mere om Karen Kurczynskis bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Karen Kurczynski hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Karen Kurczynski kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Kurczynski er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"SONJA FERLOV MANCOBA - MASK AND FACE" af Karen Kurczynski

Det er muligt at købe Karen Kurczynskis "SONJA FERLOV MANCOBA - MASK AND FACE" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SMK Forlag.

"Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt" af Karen Kurczynski

"Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Kurczynski