Bog & idéKaren la Cour

Bøger skrevet af Karen la Cour

Læs mere om Karen la Cour
2 produkter
2 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi
Nordisk aktivitetsvidenskab
Nordisk aktivitetsvidenskabAnette Enemark Larsen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordisk aktivitetsvidenskab

Mere om Karen la Cour

Karen la Cour har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cour.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Nordisk aktivitetsvidenskab" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Karen la Cour

Der er to tilgængelige bøger af Karen la Cour hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Karen la Cour fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Cour er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen la Cours "Basisbog i ergoterapi"

"Basisbog i ergoterapi" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Nordisk aktivitetsvidenskab" af Karen la Cour

"Nordisk aktivitetsvidenskab" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Ergo/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen la Cour