Bog & idéKaren-Marie Olesen

Bøger skrevet af Karen-Marie Olesen

Læs mere om Karen-Marie Olesen
3 produkter
3 produkter
Farmakologi - 400 quizspørgsmål
Farmakologi - 400 quizspørgsmålKaren-Marie Olesen
299,95 DKK
Bog
(0)
Farmakologi - 400 quizspørgsmål
Farmakologi - Hånden på hjertet
Farmakologi - Hånden på hjertetSusanne Piilgaard Hallin
729,95 DKK
Indbundet
(0)
Farmakologi - Hånden på hjertet
Questio - fagligt quizspil
BOEGERTILSTAERKPRIS
Questio - fagligt quizspilAnnette Walsøe Torup
368,96 DKK
Bog
(0)
Questio - fagligt quizspil

Mere om Karen-Marie Olesen

Der er mange bøger fra Karen-Marie Olesen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Olesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farmakologi - Hånden på hjertet" i serien "Hånden på hjertet" udgivet af Gyldendal - "Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Questio + Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Questio + Den store spørgsmålspakke" i serien "Questio" udgivet af Munksgaard - "Den store spørgsmålspakke" i serien "Questio" udgivet af Munksgaard - "Questio - fagligt quizspil med 400 farmakologi-spørgsmål" udgivet af Munksgaard - "Farmakologi - 400 quizspørgsmål" udgivet af Gyldendal - "Questio - fagligt quizspil" udgivet af Gyldendal

Bøger af Karen-Marie Olesen

Du kan bestille otte bøger af Karen-Marie Olesen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Karen-Marie Olesen kan købes i udvalgte formater. Olesen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Farmakologi - Hånden på hjertet" af Karen-Marie Olesen

"Farmakologi - Hånden på hjertet" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Hånden på hjertet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Karen-Marie Olesen "Specialpakken"

Endnu en af Karen-Marie Olesen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Karen-Marie Olesen