Bog & idéKaren McCombie

Bøger skrevet af Karen McCombie

Læs mere om Karen McCombie
6 produkter
6 produkter
Drenge, detektiver og dansende deller
Drenge, detektiver og dansende dellerKaren McCombie
69,00 DKK
e-bog
(0)
Drenge, detektiver og dansende deller
Søstre, klamme kryb og slibrige kærlighedssange
Søstre, klamme kryb og slibrige kærlighedssangeKaren McCombie
69,00 DKK
e-bog
(0)
Søstre, klamme kryb og slibrige kærlighedssange
Fortiden, fremtiden og hende den irriterende
Fortiden, fremtiden og hende den irriterendeKaren McCombie
69,00 DKK
e-bog
(0)
Fortiden, fremtiden og hende den irriterende
Dumme duller, drilleri og dårlige vaner
Dumme duller, drilleri og dårlige vanerKaren McCombie
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dumme duller, drilleri og dårlige vaner
Kærester, kærlighed og kæmpeproblemer
Kærester, kærlighed og kæmpeproblemerKaren McCombie
69,95 DKK
e-bog
(0)
Kærester, kærlighed og kæmpeproblemer
Venner, vanvid og meget hemmelige hemmeligheder
Venner, vanvid og meget hemmelige hemmelighederKaren McCombie
69,00 DKK
e-bog
(0)
Venner, vanvid og meget hemmelige hemmeligheder

Mere om Karen McCombie

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Karen McCombie. På listen nedenfor ser du McCombies seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærester og klamme fyre" udgivet af Gyldendal - "Dumme duller, drilleri og dårlige vaner" i serien "Allys liv" udgivet af Carlsen - "Fortiden, fremtiden og hende den irriterende " i serien "Allys liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Drenge, detektiver og dansende deller" i serien "Allys liv" udgivet af Carlsen - "Love is the Drug" i serien "Easy Reader A" udgivet af Alinea - "Søstre, klamme kryb og slibrige kærlighedssange" i serien "Allys liv" udgivet af Lindhart og Ringhof - "Kærester, kærlighed og kæmpeproblemer" i serien "Allys liv" udgivet af Lindhardt Carlsen - "Venner, vanvid og meget hemmelige hemmeligheder" i serien "Allys liv" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Karen McCombie

Du kan bestille otte bøger af Karen McCombie her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Karen McCombie kan købes i flere forskellige formater. McCombie har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karen McCombies "Kærester og klamme fyre"

Det er muligt at købe Karen McCombies "Kærester og klamme fyre" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Karen McCombie "Dumme duller, drilleri og dårlige vaner"

Det er muligt at købe Karen McCombies "Dumme duller, drilleri og dårlige vaner" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Dumme duller, drilleri og dårlige vaner" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i McCombies serie "Allys liv". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen McCombie