Bog & idéKaren Riskjær Boysen

Bøger skrevet af Karen Riskjær Boysen

Læs mere om Karen Riskjær Boysen
2 produkter
2 produkter
Genfærdets hævn
Genfærdets hævnKaren Riskjær Boysen
109,95 DKK
e-bog
(0)
Genfærdets hævn
Portens fald
Portens faldKaren Riskjær Boysen
89,95 DKK
e-bog
(0)
Portens fald

Mere om Karen Riskjær Boysen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Karen Riskjær Boysen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Boysens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Portens fald" udgivet af mellemgaard - "Genfærdets hævn" udgivet af mellemgaard - "Portens fald" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Karen Riskjær Boysen

Der er tre tilgængelige bøger af Karen Riskjær Boysen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Karen Riskjær Boysen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Boysen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af mellemgaard.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Portens fald" af Karen Riskjær Boysen

Det er muligt at købe Karen Riskjær Boysens "Portens fald" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Karen Riskjær Boysen "Genfærdets hævn"

Hos Bog & idé er "Genfærdets hævn" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Genfærdets hævn" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Riskjær Boysen