Bog & idéKaren Rose Smith

Bøger skrevet af Karen Rose Smith

Læs mere om Karen Rose Smith
3 produkter
3 produkter
Brændt barn
Brændt barnKaren Rose Smith
79,95 DKK
EBOG
(0)
Brændt barn
Lidenskab og smerte
Lidenskab og smerteKaren Rose Smith
69,95 DKK
EBOG
(0)
Lidenskab og smerte
Romantik på rulleskøjter
Romantik på rulleskøjterKaren Rose Smith
69,95 DKK
EBOG
(0)
Romantik på rulleskøjter

Mere om Karen Rose Smith

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Karen Rose Smith. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Smith.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Romantik på rulleskøjter" i serien "Juvelen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lidenskab og smerte" i serien "Juvelen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Brændt barn " i serien "Juvelen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Karen Rose Smith

Karen Rose Smith har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun bestille Smiths bøger som ebog. Smiths bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Rose Smiths "Romantik på rulleskøjter"

Det er muligt at købe Karen Rose Smiths "Romantik på rulleskøjter" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Romantik på rulleskøjter" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Smiths serie "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Karen Rose Smith "Lidenskab og smerte"

"Lidenskab og smerte" er tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Lidenskab og smerte" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Smiths serie "Juvelen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Rose Smith