Bog & idéKaren Skovgaard-Petersen

Bøger skrevet af Karen Skovgaard-Petersen

Læs mere om Karen Skovgaard-Petersen
2 produkter
2 produkter
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieJan Zimmermann
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie
Det lange lys
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det lange lysPeter Zeeberg m.fl.
248,96 DKK
Hæftet
(3)
Det lange lys

Mere om Karen Skovgaard-Petersen

Her hos Bog & idé ser du et stort udbud af bøger skrevet af Karen Skovgaard-Petersen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Skovgaard-Petersen.
Bøgerne fra Karen Skovgaard-Petersen kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det lange lys" udgivet af U Press - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal - "200 Skatte i Det Kongelige Bibliotek" udgivet af Museum Tusculanum - "A journey to the promised land " udgivet af Museum Tusculanum

Karen Skovgaard-Petersens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Karen Skovgaard-Petersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Karen Skovgaard-Petersen bøger i forskellige formater. Skovgaard-Petersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Skovgaard-Petersens "Det lange lys"

"Det lange lys" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af U Press.

"Dansk litteraturs historie" af Karen Skovgaard-Petersen

Det er muligt at købe Karen Skovgaard-Petersens "Dansk litteraturs historie" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Skovgaard-Petersen