Bog & idéKaren Sørensen

Bøger skrevet af Karen Sørensen

Læs mere om Karen Sørensen
2 produkter
2 produkter
Dramatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
DramatikKaren Sørensen
467,96 DKK
Hæftet
(0)
Dramatik
Dramatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
DramatikKaren Sørensen
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Dramatik

Mere om Karen Sørensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Karen Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dramatik" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Dramatik" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Dramatik " i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Dramatik" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Vi skal alle sammen være her" udgivet af Dafolo - "Inklusion når det lykkes" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Karen Sørensen

Du kan finde seks bøger af Karen Sørensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Sørensens bøger kommer i samtlige formater. Sørensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Sørensens "Dramatik"

"Dramatik" kan købes online som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Dramatik" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Sørensens serie "Systime iBog". Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Dramatik" af Karen Sørensen

"Dramatik" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Sørensens serie "Systime iBog". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Sørensen