Bog & idéKaren Trend Nissen

Bøger skrevet af Karen Trend Nissen

Læs mere om Karen Trend Nissen
2 produkter
2 produkter
Knipling 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Knipling 2Karen Trend Nissen
273,86 DKK
Andet
(0)
Knipling 2
Knipling 4 - Begyndelses- og afslutningsteknik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Knipling 4 - Begyndelses- og afslutningsteknikKaren Trend Nissen
273,86 DKK
Hæftet
(0)
Knipling 4 - Begyndelses- og afslutningsteknik

Mere om Karen Trend Nissen

Karen Trend Nissen har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Trend Nissen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Knipling 2" i serien "Knipling" udgivet af Gyldendal - "Knipling 4 - Begyndelses- og afslutningsteknik" i serien "Knipling" udgivet af Gyldendal

Karen Trend Nissens bøger

Du kan finde to bøger af Karen Trend Nissen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Karen Trend Nissen fås i forskellige formater. Trend Nissens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Trend Nissens "Knipling 2"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Karen Trend Nissen. Bogen er med i serien "Knipling". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Karen Trend Nissen "Knipling 4 - Begyndelses- og afslutningsteknik"

"Knipling 4 - Begyndelses- og afslutningsteknik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Knipling". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Trend Nissen