Bog & idéKaren Zimsen

Bøger skrevet af Karen Zimsen

Læs mere om Karen Zimsen
2 produkter
2 produkter
Gøgeungen
GøgeungenKaren Zimsen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Gøgeungen
Maries verdenskrig
Maries verdenskrigKaren Zimsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Maries verdenskrig

Mere om Karen Zimsen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Karen Zimsen, har du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Zimsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samtalen som værktøj" i serien "Bibliotek for socialpædagoger og socialarbejdere" udgivet af Frydenlund - "Maries verdenskrig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gøgeungen" udgivet af mellemgaard - "Samtalen som værktøj" i serien "Bibliotek for socialpædagoger og socialarbejdere" udgivet af Frydenlund - "60 - og hva' så?" udgivet af GPO

Karen Zimsens bøger

Du kan bestille fem bøger af Karen Zimsen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Karen Zimsen bøger i flere formater. Zimsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Samtalen som værktøj" af Karen Zimsen

Det er muligt at købe Karen Zimsens "Samtalen som værktøj" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Zimsens serie "Bibliotek for socialpædagoger og socialarbejdere". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Karen Zimsen "Maries verdenskrig"

"Maries verdenskrig" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Maries verdenskrig" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Zimsen