Bog & idéKari Emilsen

Bøger skrevet af Kari Emilsen

Læs mere om Kari Emilsen
1 produkter
1 produkter
Menn i barnehagen : hvorfor og hvordan?
Menn i barnehagen : hvorfor og hvordan?hvorfor og hvordan?
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Menn i barnehagen : hvorfor og hvordan?

Mere om Kari Emilsen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Kari Emilsen, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Emilsens udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Kari Emilsens bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dørstokkmila : barnehagens vei fra magefølelse til melding" udgivet af Fagbokforlaget - "Likestilling og likeverd i barnehagen" udgivet af Fagbokforlaget - "Dørstokkmila : barnehagens vei fra magefølelse til bekymringsmelding" udgivet af Fagbokforlaget

Kari Emilsens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Kari Emilsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Emilsen kommer blot som hæftet. Emilsens bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Fagbokforlaget.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kari Emilsens "Dørstokkmila : barnehagens vei fra magefølelse til melding"

"Dørstokkmila : barnehagens vei fra magefølelse til melding" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

"Likestilling og likeverd i barnehagen" af Kari Emilsen

Hos Bog & idé er "Likestilling og likeverd i barnehagen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Emilsen