Bog & idéKari Glavin

Bøger skrevet af Kari Glavin

Læs mere om Kari Glavin
1 produkter
1 produkter
Ikke alltid fantastisk : psykiske reaksjoner i svangerskap og barseltid
Ikke alltid fantastisk : psykiske reaksjoner i svangerskap og barseltidKari Glavin
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Ikke alltid fantastisk : psykiske reaksjoner i svangerskap og barseltid

Mere om Kari Glavin

Du kan kun bestille en enkelt bog af Kari Glavin her hos Bog & idé. Det er "Ikke alltid fantastisk : psykiske reaksjoner i svangerskap og barseltid". Den er publiceret af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ikke alltid fantastisk : psykiske reaksjoner i svangerskap og barseltid" af Kari Glavin

Det er muligt at købe Kari Glavins "Ikke alltid fantastisk : psykiske reaksjoner i svangerskap og barseltid" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra Glavin, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kari Glavin